Contact

  Program lucru:
  Luni – Vineri: 08:00 – 22:00
  Adresa: Bd. Timisoara, nr. 181, B-C, Bucuresti, Sector 6
  Telefon: 0761723000

Intrebari Frecvente

Intrebari despre produse si comenzi

Cum pot cauta un produs in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista completea rezultatelor compatibile.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site, nu este necesar a va creea un cont de utilizator dareste necesar sa va creeati un cont pentru istoricul comenzilor efectuate. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Cum utilizez codul promotional?

Inainte de a finaliza comanda, atunci cand va aflati pe pagina cosului de cumparaturi, introduceti codul promotional in casuta de text si confirmati apasand click pe “Aplicati codul”.
.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiuneade a introduce informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.
.

Cum pot sa ridic singur comanda?

In cazul in care Cumparatorul a optat pentru varianta ridicarii comenzii de la punctul de ridicare, va comunica reprezentantilor Vanzatorului numarul de Comanda. In momentul ridicarii Comenzii, Clientul se va asigura ca Produsele nu prezinta nicio degradare vizibila, iar continutul este conform.

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau la numarul de mobil0768.608.560

Trimite email